Alurammer
156
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-156,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Alurammer

- dit budskab på en unik måde

Alurammer

Dit budskab træder frem på en helt unik måde med eksklusive alurammer, der gør dine bannere ekstra iøjnefaldende. Med lys i rammen kan du få en endnu flottere effekt, når selve banneret printes på et specielt materiale, der optimerer spredningen af lyset.

 

I alurammerne kan du hurtigt skifte det indrammede budskab ud og erstatte med et nyt, da banneret er påsyet med en silikonestrip, der gør det let for dig at hive det eksisterende banner af og påsætte det nye – uden at det kræver specielt værktøj. Du kan altså nemt, hurtigt og enkelt selv udskifte dine bannere i alurammerne, så de altid er up to date.

 

Skilte og Print tilbyder et stort udvalg af rammer til bannere med silikonestrip, og vi hjælper selvfølgelig altid gerne med at designe det rette udtryk, så det passer til dig.

Vi tilbyder bl.a.

alurammer, alurammer med lys, dobbeltsidet alurammer, akustikrammer

Date

7th October 2013

Category

Art