Merchandise
157
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-157,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Merchandise

- perfekt til markedsføring af din virksomhed

Merchandise

Vi hjælper dig med at navigere i junglen af reklameartikler

På messer, til møder eller besøg hos virksomheder er det altid helt unikt, når virksomheden giver en vand med deres eget logo, slik med logo eller sender gaver ud, der er præget med deres eget design.

 

Hos Skilte og Print ved vi, hvor meget sådan nogle små tiltag kan gøre for en virksomheds image og branding. Fx synes vi, at du lige så godt kan sætte prikken over i’et, når du nu er i gang, og hvorfor skulle du ikke udnytte muligheden for at få lavet slik med dit logo på? Et spiseligt visitkort, om du vil.

 

Når du giver noget af dig selv til andre, kommer det igen – og sådan er det også med merchandise. Alle store virksomheder med respekt for sig selv har kuglepenne med logo, blokke med logo, keyhanger med logo osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så hvis du ønsker USB-stik med logo, kan du få det hos os.

Sender du gaver ud til kunder, fx til jul, giver det så meget mere værdi for dig og for kunden, at gaverne er personligt fra dig. Og det kan du skabe med merchandise med logo – fx et flot rør i eget design til en flaske gin og tonic.

Vi tilbyder bl.a.

vand med logo, slik med logo, kuglepenne, kopper, keyhangers

Date

7th October 2013

Category

Art