Om os
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Om os

- Vi er Skilte & Print
DIREKTØR

Rikke Madsen Christiansen

T: 70 264 263
info@skilteogprint.dk

Om os

Hos Skilte og Print er kvalitet og service allervigtigst – kvalitet i produktet og service til vores kunder. Vi ved, at virksomheder, der skal bruge marketingmateriale til indoor og outdoor, har brug for vejledning om produkter, kvalitet og stil. Det er nemlig altafgørende, at materialerne stemmer overens med behovet.
Vores vigtigste opgave er at holde fokus på kundens behov, så vi kan finde den bedste løsning og produktionsmetode, der matcher ønske og budget.

Vi har mange års erfaring inden for marketingmateriale, bildekorationer, facadeskiltning, folie, messemateriale, grafisk design og meget mere. I vores team har vi udelukkende kompetente medarbejdere, som hver især laver det, de er bedst til, og derved sikrer vi altid, at kvaliteten er i top.

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige produkter, som kan give din virksomhed et løft, samt inspiration, spændende muligheder og unikke løsninger.

Vi laver alt inden for skilte og print og kort fortalt … reklamer til alt.

Kontakt os

Norgesvej 51 S
6100 Haderslev

T: 70 264 263

Mail: info@skilteogprint.dk