Tryksager
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Tryksager

- Uanset dit behov, så er vi med

Tryksager

Vi rådgiver dig i både kvalitet og tryk

Hos Skilte og Print lever og ånder vi for både tryk og design. Derfor kan vi levere alle former for tryksager. Uanset om du har en fuld designlinje eller mangler kreative indspark for at få dine idéer til at være helt skarpe, så er det os, du skal have fat i.

 

Vi er super skarpe til at udarbejde design og vejlede dig i materialevalg og efterbehandling, så du får lige præcis den tryksag, du ønsker. Vi laver både kataloger, foldere, flyers, blade og magasiner til mange forskellige kundeprofiler og brancher. Derfor har vi erfaringen med os, når vi skal lave noget for dig.

 

Vi tager altid udgangspunkt i, hvad du har i forvejen, eller hvad du ønsker, dine tryksager skal udtrykke. Alle tryksager skal passe til dit udtryk og spille sammen – det gælder både i udseende, men også i materialevalg.

Vi tilbyder bl.a.

hæfter, visitkort, flyers, foldere, plakater

Date

7th October 2013

Category

Art