Messe materiale
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Messe materiale

- når du vil skille dig ud

Messe materiale

spørg os endelig

Vi laver en lang række af forskellige messematerialer. Mange virksomheder tager på messe flere gange om året, og her er det virkelig vigtigt at have materialer med, så man bliver lagt mærke til og ikke drukner i mængden. Det handler om at skille sig ud.

 

Hos Skilte og Print tager vi højde for din virksomhed, hvilken messe du skal på, og hvad dine behov er. Vi laver f.eks. zipper walls, roll-ups, messediske mm.

 

Zipper walls er det sidste nye og meget populære system, da du her får en hel væg, som er designet efter dine ønsker. Den kan opsættes af 1 person og fylder meget lidt når den er pakket sammen. Hvis du bruger en zipper wall på en messe, bliver du med garanti lagt mærke til.

 

Hos os kan du også få vandkølere samt vandflasker med logo, slik med logo og andet godt, så du lokker flere interesserede hen til din stand.

Vi tilbyder bl.a.

Zipper Wall, rollups, messe diske, vand med logo, slik med logo

Date

7th October 2013

Category

Art