Det kreative oplæg
18777
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18777,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Det kreative oplæg

- kreativitet er nøgleordet hos os

Det kreative oplæg

Det kreative oplæg

Alle kunder er forskellige, og de har forskellige behov og ønsker. Den kreative proces hos os fylder meget, da det er grundstenen til det endelige produkt. Vi har af erfaring lært, at dialogen med kunden er det vigtigste, når vi i samarbejde skal have det kreative på plads. Vi hjælper gerne fra de første stikord til det endelige design.

 

Et skilt er nemlig ikke blot et skilt. Der skal tages stilling til design, stil, produkt og materiale. Den kreative proces bliver blot endnu mere vigtig, når vores kunder skal have en bred vifte af forskellige produkter. Her betyder kontinuitet, at stilen fra fx et skilt hænger sammen med stilen på kuglepennen, vandflasken og messestanden, og det er helt essentielt for virksomhedens udtryk udadtil, at designlinjen er på plads.

 

Man kan gøre alle former for materiale kreativt, og hvis virksomheden vil ses og skabe et unikt udtryk, skal man ikke gå ned på det kreative – det gør vi aldrig hos Skilte og Print; kreativitet er nøgleordet hos os.

Vi tilbyder bl.a.

logodesign, kreative indspark, designlinje

Date

2nd June 2014

Category

Art